|
vauban: //blabler.pl/s/im-449948723 wy się, inżynierze, śmiejecie, a ja myślę co będzie jak pani dyrektor generalna to przeczyta.Powinno się tego zabronić. |
|
2011/04/17 02:04:22, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449550443 spadziara, zapłacimy znacjonalizowanym majątkiem kościelnym, bo chrześcijaństwo się zdelegalizuje^^ |
|
2011/04/16 22:46:08, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449539703 bo ja wiem, żadnego jeszcze nie znam, może łatwiejszy. |
|
2011/04/16 22:39:15, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449534057 jest chyba nawet jakiś słownik, też się dałoby. |
|
2011/04/16 22:37:18, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449529537 //blabler.pl/s/im-449530491 jaćwieski językiem urzędowym (odtworzymy). |
|
2011/04/16 22:36:18, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449524297 otworzymy granicę i zregermanizujemy? |
|
2011/04/16 22:34:17, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449519915 prawda, zapomniałem o Samland. Ale czeka nas wtedy wojna z Rosją o Konigsberg. |
|
2011/04/16 22:32:49, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449510803 ale potem, to już nie ma zmiłuj, mogę jeździć do Ciechocinka z paszportem pruskim, co mi tam. |
|
2011/04/16 22:29:48, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449507667 może by zażądać autonomii dla Prus otwarcie? |
|
2011/04/16 22:27:51, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449306483 e, mają, ja potrafię ugotować sobie kilka, masło, sól i wpierdzielam same. |
|
2011/04/16 21:07:19, 0 ♥
|
|
vauban: A #slązacy jak robią modro kapuchę? Bo my na Pomorzu dusimy, trochę jabłka i cebuli, do mięcha pycha. |
|
2011/04/16 20:34:01, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449217701 ożesz cholera. Ale koty z reguły jadają lepsze rzeczy niż ich personel. |
|
2011/04/16 20:30:40, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449214597 brzmi jak wyzwanie, ze strusiami nie miałem do czynienia. Podobno udziec jest dobry. |
|
2011/04/16 20:28:24, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449211537 jest małe i mieści się w małym klopsie. Poza tym jest takie jedwabiste w konsystencji, nie ma kupy twardego białka. |
|
2011/04/16 20:26:54, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449209795 bardzo podobne, ale to jest klops, l.poj., duży i na zimno. |
|
2011/04/16 20:25:06, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449206321 no tak. jajko na twardo, obrać i oblepić mięchem, obsmażyć w panierce do sosu i podusić trochę. Sos jednakże, mhm, osobna sprawa... |
|
2011/04/16 20:24:14, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449197839 notakmisię, przepraszam. A klopsy z jajkami przepiórek w środku łyknęlibyście? To mój numer wielkanocny, będę robić. |
|
2011/04/16 20:21:50, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449195631 w zasadzie mówi się tu o tym zrazy zawijane. |
|
2011/04/16 20:19:53, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449192529 akurat. Całą kwaśność oddają do kruszenia mięska od wewnątrz. |
|
2011/04/16 20:19:07, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449188007 mm, a co powiesz na bitki wołowe, nadziewane ogórkiem kiszonym, słoninką i musztardą? |
|
2011/04/16 20:18:05, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449179891 ojciec mnie paru rzeczy nauczył, a to znakomity mięsiarz jest. Jego pieczenie, gulasze, sosy, no ekstaza. |
|
2011/04/16 20:15:56, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-449176943 mój numer popisowy: pieczeń szpikowana słoninką. |
|
2011/04/16 20:14:25, 0 ♥
|
|
|