boni01:

[^deli] A czym to się różni od innych, w sensie "takich jak kupnych", to chyba zawsze ten sam pączek, naszprycowany innym nadzieniem?
2017/02/22 17:29:50 przez www, 0 , 3

^deli: [^boni01] Jak jest domowy, to możesz mieć nadzieję, że nikt nie oszczędza na składnikach i nie da np. najtańszej margaryny i nie usmaży na starym smalcu. I da prawdziwą konfiturę z róży a nie marmoladę o smaku.
2017/02/22 17:33:16
^boni01: [^boni01] Coś jak tu [www.youtube.com]
2017/02/22 17:33:56
^srebrna: [^boni01] Składnikami, smażeniem na świeżym tłuszczu, nieleżeniem od poniedziałku (niektóre cukiernie robią na zapas przez 2-3 dni przed TC). Dla mnie też opcjami nadzienia i, gdybym smażyła sama, brakiem lukru.
2017/02/22 17:47:13