aniaklara:

[^kocimokiem] czyli trzeba uważac, nie każdemu słuzy, ^lafemmejuriste słusznie jesteś ostrożna z grzybami
2020/11/04 13:19:55 przez www, 0 , 3

^robmar: [^aniaklara] pamiętam, że grzyby się słabo łączą z alko, bo ich białka po potraktowaniu alko robią się (jeszcze) mniej strawne; ale to musi być sporo tego alko
2020/11/04 13:21:56
^lupinka: [^aniaklara] ale to niekoniecznie grzyby, mogła być jakaś alergia krzyżowa z czymkolwiek. (mnie np. wystarczy za dużo czerwonego wina, i żołądek umiera, i "za dużo" nie oznacza bynajmniej butelki, chlip!)
2020/11/04 13:23:14
^lafemmejuriste: [^aniaklara] Przy takich eksperymentach zawsze staram się być czujna. Bez wątpienia sprawdzę surowe pieczarki, nie pozwolę, żeby mnie fajny smak omijał, ale badania będą w małych dawkach, żeby panować nad ewentualnymi zniszczeniami.
2020/11/04 13:30:26