srebrna:

[^srebrna] Przed wyjęciem kroimy radełkiem na kawałki odpowiadające naszemu wyobrażeniu o jednostce szkockiego szortbreda. Czekamy aż ostygnie, wyjmujemy. Staramy się nie wpierdolić całej blaszki na jedno posiedzenie.
2021/04/06 12:46:40 przez www, 7 , 3

Lubią to: ^perdo, ^aniaklara, ^kakunia, ^sithian, ^elfette, ^verudandi, ^martyna,
^srebrna: [^srebrna] Rozważam w następnej turze zrobienie na tym sernika (tzn dobry tłusty gęsty sernik z szortbredem jako spodem)
2021/04/06 12:48:37
^sithian: [^srebrna] Ostatniego punktu nie rozumiem.
2021/04/06 15:05:25
^dees: [^srebrna] o tak, tylko masło palone i przestudzone, cukru łyżka, szczypta soli, robot niepotrzebny, i po upieczeniu i ostygnięciu do lodówki na trochę.
2021/04/06 16:46:08