kulkacurly: Czy da się jakoś sprawić, by soczewica nie miała konsystencji trocin? Czy ona jest kiedyś w końcu miękka czy to jej immanentną cecha? |
|
2023/02/04 19:12:26 przez m.blabler, 0 ♥, 7 ∅ |
^porzeczek: [^kulkacurly] kupiona w słoiku/puszce jest miękka. Robię z niej pastę na śniadapki w blenderze.
2023/02/04 19:14:24
2023/02/04 19:14:24
^srebrna: [^kulkacurly] Nie wiem, co z nią robisz, ale jak dla mnie soczewica jest bardzo jadalna po ugotowaniu i nie przypomina trocin...
2023/02/04 19:15:47
2023/02/04 19:15:47
^kociaciocia: [^kulkacurly] Robiłam z niej zupę i przypominała trochę grochówkę, robiłam kotleciki - całkiem ładnie się trzymały nic trocinopodobnego
2023/02/04 19:23:15
2023/02/04 19:23:15
^dees: [^kulkacurly] soczewica? trocin? czy możesz powiedzieć, co z nią robisz? (ja z soczewicy robię pastę do naleśników, z trocin by się raczej nie dało...)
2023/02/04 19:56:41
∅
2023/02/04 19:56:41