soupe:

[^foo] do żaroodpornego, podlewasz trochę olejem z orzechów włoskich, trochę śmietany, pokrywasz 20-30 dkg fourme d’ambert (albo jakimś innym niebieskim), posypujesz orzechami
2023/03/25 14:58:14 przez m.blabler, 6 , 5

Lubią to: ^aniaklara, ^gammon82, ^mbb, ^clea, ^foo, ^lupinka,
^soupe: [^soupe] na 40-45 min do pieca nagrzanego do 180stC. Niebo.
2023/03/25 14:59:03
^tygryziolek: [^soupe] No i się zaśliniłam
2023/03/25 15:00:20
^aniaklara: [^soupe] wow! brzmi fantastycznie #gastrofaza
2023/03/25 15:08:49
^foo: [^soupe] A jakiej śmietany? Się zainteresowałam motzno tym przepisem :)
2023/03/25 15:43:02
^soupe: [^perdo] dynie do zaroodpornego, [^soupe] [^soupe]
2023/04/03 17:36:04