erwen:

[^erwen] Ktoś piecze bezglutenowo? Jakieś pomysły na spód do tarty?
2023/12/27 11:10:22 przez m.blabler, 0 , 7

^kocimokiem: [^erwen] kiedyś robiłam muffinki z mąki migdałowej, były zacne. i teraz czytam, że można z niej spód do tarty, może w tę stronę idź
2023/12/27 11:14:27
^shigella: [^erwen] ^ochdowuja? ^janekr?
2023/12/27 11:15:32
^sirocco: [^erwen] Użytkuję mielone orzechy lub migdały zmieszane z jajkiem.
2023/12/27 11:18:36
^lupinka: [^erwen] moja mama, kupuje ryżową lub kukurydzianą i na nich robi kruche. często też na mielonych migdałqm lub orzechach włoskich
2023/12/27 11:19:16
^janekr: [^erwen] Jeżeli jednorazowo, to są gotowe mieszanki [www.sklepceliko.pl] Jeżeli na dłużej, to poszukamy przepisów na mieszanki mąk.
2023/12/27 11:20:43
^sitc: [^erwen] kombinowalabym z kukurydziana, ale probowalam na kruche ciasto
2023/12/27 11:29:45
^sitc: [^erwen] nie probowalam mialo byc
2023/12/27 11:30:28