erwen:

[^mbb] Uwielbiam, jak ludzie różnią się kulinarnie - odpisujesz jajecznicę z pewnością idealną której nie tknę, bo jajecznica MUSI mieć ścięte białko i płynne żółtko i na pewno byś jej nie tknęła kijem. :-)
2024/01/04 09:16:48 przez m.blabler, 5 , 3

Lubią to: ^shigella, ^fik, ^mbb, ^elfette, ^foo,
^mbb: [^erwen] u mnie się nie da rozróżnić białka od żółtka,
2024/01/04 09:45:24
^mbb: [^erwen] bo wszystko dokładnie roztrzepuję przed wlaniem na patelnię :) ale jest tez super patent podbijający smak, właśnie z płynnym żółtkiem, zobacz sobie na insta Beata sniechowska, w filmikach, chwilka, zrobię skrin
2024/01/04 09:46:51
^fik: [^erwen] #teampłynneżółtko. takie, żeby trzeba było je wycierać chlebkiem z talerza.
2024/01/04 12:10:07