mbb:

Jestem mistrzynią jajecznicy. Aksamitna, delikatna, gładka, dobrze ścięta, ale nie przesuszona, lekko wilgotna, o równym kolorze. I, co najważniejsze, powtarzalna! :)
2024/01/04 09:13:21 przez m.blabler, 6 , 3

Lubią to: ^porzeczek, ^pagan, ^erwen, ^aniaklara, ^soupe, ^pajonk,
^mbb: [^mbb] to teraz mogę zacząć szychtę.
2024/01/04 09:13:57
^erwen: [^mbb] Uwielbiam, jak ludzie różnią się kulinarnie - odpisujesz jajecznicę z pewnością idealną której nie tknę, bo jajecznica MUSI mieć ścięte białko i płynne żółtko i na pewno byś jej nie tknęła kijem. :-)
2024/01/04 09:16:48
^szpiegowsky: [^mbb] no nie wiem.. ja lubię motzno ściętą ;-)
2024/01/04 12:48:02