antek: małosolne > kiszone > konserwowe, a jak jest u was? |
|
2023/10/30 14:16:57 przez www, 5 ♥, 13 ∅ |
^merigold: [^antek] małosolne > konserwowe > kiszone > surowe. BTW dawno nie jadłam konserwowych, chrup chrup.
2023/10/30 14:27:31
2023/10/30 14:27:31
^erwen: [^antek] Wszystkie lubię. Małosolne latem, surowe w cienkich plasterkach na kanapkę, konserwowe zimą do kolacji, kiszone do kaszy z gulaszem. Surowe Chyba najmniej.
2023/10/30 14:34:24
2023/10/30 14:34:24
^aniaklara: [^antek] małosolne, kiszone i surowe na jednej pozycji, a pod nimi konserwowe, też chętnie, Ale To Nie To Samo
2023/10/30 14:42:08
2023/10/30 14:42:08
^rmikke: [^antek] Mniej wiecej tak samo, ale jakby tak do konserwowych dodać kurkumy...
2023/10/30 14:50:39
2023/10/30 14:50:39
^perdo: [^antek] ta sama kolejność. Przy czym konserwowe najmniej. I raczej jako dodatek do sałatki (z braku innych) czy kanapki.
2023/10/30 15:07:26
2023/10/30 15:07:26
^robmar: [^antek] konswerwowe, korniszonki, kiszonki w zupełnie innych stylach (np. japońskie czy koreańskie) - inna kategoria niż małosolne i kiszone u mnie; do innych celów używam, nie wymiennie
2023/10/30 17:44:23
2023/10/30 17:44:23
^robmar: [^antek] a małosolne > kiszone, to tak oczywiste pytanie, jak to ile cukru sypać do placków ziemniaczanych na śmietanę
2023/10/30 17:45:03
∅
2023/10/30 17:45:03