soupe:

[^mbb] wypatrzona wieki temu we francuskiej tiwi zasada 3-6-9: 3 na miękko, 6 poché (nie wiem, jak się tłumaczy, nie pytajcie), 9 na twardo.
2024/03/30 10:26:37 przez m.blabler, 2 , 4

Lubią to: ^mbb, ^fel,
^erwen: [^soupe] To jeszcze kwestia, czy od zimnej czy od ciepłej wody i waga jajka, więc czasem trudno. Oraz poché 6?! Poché to bez skorupki 2,5 minuty. 6 brzmi jak półtwardo.
2024/03/30 10:29:08
^fel: [^soupe] o!
2024/03/30 10:40:28
^fel: [^soupe] #kupamięci
2024/03/30 10:40:39
^dees: [^soupe] poché to jest "w koszulce" moim zdaniem. 6 minut w skorupce to jest mollet.
2024/03/30 18:33:47