agg:

[^lafemmejuriste] jeśli mam zgadywać, tobym powiedziała, że sos pomidorowy, który wystarczy podgrzać i wrzucić jaja. Bo same pomidory trochę czasu potrzebują
2024/04/27 21:16:12 przez m.blabler, 1 , 3

Lubią to: ^lafemmejuriste,
^agg: [^agg] ewentualnie z dodatkami jakie kto tam do szakszuki uznaje
2024/04/27 21:16:55
^lafemmejuriste: [^agg] [^agg] Ok, racja, to trochę zajmuje, ale nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby to robić z wyprzedzeniem, a to przecież genialne :)
2024/04/27 21:18:44
^srebrna: [^agg] Zdarzyło nam się robić samo parowanie pomidorów etc etc wieczorem, tak żeby rano tylko odgrzać i wbić jajka, owszem. BARDZO poprawia sprawność przygotowywania śniadania ;)
2024/04/27 21:19:23