merigold:

[^merigold] Oraz, cc ^deli: czy łatwiej jest zatruć się korą chinowca czy piołunem? (nie, nie planuję, po prostu rozważania kulinarne)
2024/06/26 12:03:15 przez www, 1 , 4

Lubią to: ^kulkacurly,
^sithian: [^merigold] A dla kogo ta potrawa? Pytam w imieniu widzów "Dziennika Wieczornego".
2024/06/26 12:10:16
^bies: [^merigold] niektóre absynty uczciwy thujon też zawierają
2024/06/26 12:30:47
^yacoob: [^merigold] korą chinowca można zatruć się piorunem (już spierdalam :)
2024/06/26 12:52:32
^deli: [^merigold] It's complicated and it depends, czyli zawartość substancji czynnych w materiale roślinnym jest zmienna i zależeć może od części rośliny, daty i godziny zbioru, gleby i nasłonecznienia w danym miejscu, przechowywania...
2024/06/26 13:13:46