 |
kulkacurly:
[^gusiowata] szkodliwość rzepakowego robi już któreś okrążenie, na zmianę z jego wspaniałym działaniem. I podobno masło Kokosowe też przeklęte. |
|
2025/06/13 11:53:33 przez m.blabler, 4 ♥, 5 ∅
|
^
gusiowata: [
^kulkacurly] no właśnie też mam mieszane uczucia w związku z prawdziwością info. Jakkolwiek używam innych roślinnych i do smażenia masła klarowanego.Lubię z pestek winogron, ryżowy i oliwę. Na zimno-z pestek dyni (ten kocham serduszkiem)
2025/06/13 11:56:55
^
shigella: [
^kulkacurly] Teraz wszystkie oleje roslinne sa zle (szczerze mowiac to moja opinia o dietetyce jako nauce jest niezmienna od czasu studiow, mozna poczytac, ale niezbyt sie przejmowac).
2025/06/13 11:58:02
^
deli: [
^kulkacurly] Z masłem kokosowym jest ten problem, że ono zawiera nasycone kwasy tłuszczowe, czyli zupełnie jak tłuszcze zwierzęce (i między innymi dlatego jest stałe, nie płynne).
2025/06/13 12:10:48
∅