robmar:

[^vauban] chętnie sprobuję Kętrzyński, nie ma sprawy (acz Kielecki jest na tyle dobry, że nie wiem jak to będzie); a musztardka? tu większe pole do popisu…
2015/09/09 01:22:01 przez www, 0 , 4

^vauban: [^robmar] z musztardą jest tak, że jak dla mnie najlepsze robi Roleski, Staropolska jest om nom nom, z lokalnych sam nie wiem, grudziądzkie są mierne.
2015/09/09 01:24:10
^arturcz: [^robmar] saperska i kozacka najbardziej, ale tu ogólnie jestem mało wybredny, prawie każdą musztardę skonsumuję
2015/09/09 01:24:12
^robmar: [^robmar] dla mnie musztarda to głównie Kremska (producent bodaj słowacki, niestety Develey kupił i może trzeba robić zapasy…)
2015/09/09 01:29:44
^robmar: [^robmar] aaaa, zapomniałem! jak się da, to majonez oczywiście japoński; ten jest bezdyskusyjnie najlepszy; wszystko japońskie jest świetne…
2015/09/09 01:45:46