robmar:

a także lubię czarny ryż (nie dziki, czarny); jest świetny, za rzadko go jadałem dotąd :) o mniej więcej taki:

Pobierz obrazek (9897.0kiB)
2016/04/27 15:41:54 przez www, 2 , 4

Lubią to: ^perdo, ^kasicak,
^kociaciocia: [^robmar] Oo, nie tylko nie jadłam, ale nawet nie widziałam nigdy :O
2016/04/27 15:44:32
^robmar: [^robmar] właśnie jem to, tylko na czarnym ryżu zamiast razowego; bardzo polecam (a dość proste do zrobienia; radzę mielone goździki, albo miękkie, żeby się rozgotowały)
2016/04/27 15:45:14
^perdo: [^robmar] gdzie kupiłeś?
2016/04/27 15:46:48
^ochdowuja: [^robmar] O, a dzisiaj koleżanka P. mi mówiła, że w Hiszpanii "czarny ryż" to coś jak paella, tylko z dodatkiem atramentu z kałamarnicy.
2016/04/27 15:47:32