lupinka:

[^cloudy] nie umiem przyrządzać. albo nie umiem kupować i trafiam na łykowate, których połowę muszę wyrzucić, bo są twarde i niejadalne. raz mi się udało zrobić, zielone z grilla.
2017/03/28 13:17:25 przez www, 0 , 4

^cloudy: [^lupinka] aa no widzisz. Musisz brać cienkie. Potem je wymoczyć przez pol h w lodowatej wodzie. Potem na naczynie do zapiekania nalać oliwy. na to szparagi, sól, czosnek, papryka, dowolne przyprawy. I podpiec. O jezu jezu
2017/03/28 13:20:19
^cloudy: [^lupinka] łykowate to wlasnie stare - takie duze, potęże. I oczywiscie #teamzielone - bialych nie powazam.
2017/03/28 13:20:56
^kocimokiem: [^lupinka] zielone. cienkie jak paluszki słone i będzie ok. tylko główka musi być zwarta
2017/03/28 13:22:50
^przecinek92: [^lupinka] też mi się wydawało, że nie umiem, a potem zobaczyłam to: [www.kwestiasmaku.com]
2017/03/28 17:51:56