cloudy:

[^lupinka] aa no widzisz. Musisz brać cienkie. Potem je wymoczyć przez pol h w lodowatej wodzie. Potem na naczynie do zapiekania nalać oliwy. na to szparagi, sól, czosnek, papryka, dowolne przyprawy. I podpiec. O jezu jezu
2017/03/28 13:20:19 przez www, 5 , 4

Lubią to: ^lafemmejuriste, ^erwen, ^scarbossa, ^dees, ^lupinka,
^scarbossa: [^cloudy] [^cloudy] też #teamzielone, trzeba kupować jak najcieńsze i można też na patelni usmażyć i zeżreć na przykład z jajkiem sadzonym
2017/03/28 13:21:56
^lupinka: [^cloudy] dziękuję:) będę próbować oczywiście, jak co roku...
2017/03/28 13:26:29
^dees: [^cloudy] czuję, że w sobotę kupię na marché
2017/03/28 13:27:53
^olkit: [^cloudy] w rodzinie krąży opowieść o cioci/koleżance, która w czasach komuny zdobyła, przyrządziła i podała szparagi jako jarzynę do obiadu. Spytała rodzinę, co im najbardziej smakowało. Odpowiedź: bułka tarta z masłem na tym zielsku.
2017/03/28 17:21:51