  | 
			srebrna:
   Głupie pytanie :) Wolicie jedzenie posolone w gotowaniu, czy raczej w gotowaniu mało, a dosolone po wierzchu? Czy całkiem niesłone? (np. warzywa, typu kalafior) | 
		
				
			 | 
							2017/09/27 19:22:30 przez www, 0 ♥, 10 ∅				
				 | 
		
	
 
				
				
				
		
			^
sirocco: [
^srebrna] Niesłone w gotowaniu odpada - nigdy nie dotrze do środka. Najchętniej miałabym dosolone na full, tylko że mój full zasadniczo niski jest (sprawdzić czy nie pomidory)
			
2017/09/27 19:25:54		 
				
				
		
			^
ister: [
^srebrna] zależy co to. Generalnie wolę sobie dosolic niż jeść przesolone. A poziom tolerancji na sól mam raczej niższy niż średnia (patrz czy nie kukurydza gotowana)
			
2017/09/27 19:33:16		 
				
				
				
		
			^
kociaciocia: [
^srebrna] Kalafior w gotowaniu+1/2 łyżeczki cukru, żeby nie pachniał. Generalnie bardzo mało soli, czyli wolę solenie gotowych potraw, to po prostu nie posolę.
			
2017/09/27 19:52:18		 
				
				
				∅