malalai:

A robicie z połowy kiszonej połowy zwykłej czy tylko z kiszonej?
2017/12/21 14:24:36 przez m.blabler, 0 , 6

^kocimokiem: [^malalai] ale co?
2017/12/21 14:25:55
^kociaciocia: [^malalai] Kanonicznie to ta połowa zwykłej jeszcze się dzieli na białą i czerwoną :) czasem tak robię, +gotowanie przez tydzień i chłodzenie na balkonie.
2017/12/21 14:29:43
^shigella: [^malalai] mieszany
2017/12/21 14:44:17
^rmikke: [^malalai] Z kiszonej. Chyba że bigos na winie, to z czego podleci...
2017/12/21 14:54:26
^erwen: [^malalai] Kiszonej wyłącznie.
2017/12/21 15:03:46
^dzierzba: [^malalai] z tego co jest ale imho z samej kiszonej i mocno kwaśnej jest taki se
2017/12/21 15:29:11