agg: przerabiałam już na małosolne, oprócz ogórków: kalarepkę, rzodkiewki, marchewkę, kalafiora. Co by tu jeszcze zakisić? Cebulę? Cukinię? Kończą mi się pomysły |
|
2019/07/08 21:21:36 przez www, 0 ♥, 7 ∅ |
^agg: [^agg] pomidorki mogłabym, ale nie wiem, jak do nich podejść oraz ciężko kupić takie, żebym miała do nich zaufanie
2019/07/08 21:25:14
2019/07/08 21:25:14
^agg: [^agg] z tego wszystkiego tylko rzodkiewki nieco mnie rozczarowały (znaczy dobre, ale jakieś takie, a na dodatek białe), reszta pyszna
2019/07/08 21:27:03
2019/07/08 21:27:03
^janekr: [^agg] Cukinia jest bardzo dobra. Można kisić w tym samym słoiku, co małosolne.
2019/07/08 22:04:01
∅
2019/07/08 22:04:01