awne:

[^siwa] [^kociaciocia] no straszcie mnie dalej! Zaraz wydłubię te niespasteryzowane słoiki z piekarnika i tyle będzie bezcukrowych powideł! ;)
2013/09/26 21:22:03 przez www, 0 , 4

^erwen: [^awne] +1, też bezcukrowe i też rzadko pasteryzuję i proszę mnie nie straszyć.
2013/09/26 21:23:33
^malalai: [^awne] kazda polska kucharka zrobi powidla chocby na wybuchajacych drzwiach od piekarnika;>
2013/09/26 21:24:47
^kociaciocia: [^awne] No piekarnika przecież nie rozsadzą, zagrożenia życia nie ma :) Tylko zostaw do wystygnięcia w piekarniku.
2013/09/26 21:29:59
^srebrna: [^awne] [^kociaciocia] Dokładnie, nie przestawiać nagle w zimne, dobrze zakręcać i żeby były nagrzane równo (mnie ostrzegano przed wybuchami przy gotowaniu kajmaku).
2013/09/26 21:39:46