kociaciocia:

[^deli] +1. A nawet z lenistwa używam czasem takiej formy z czegoś miękkiego (plastik jakiś), przy czy ciągle nie mogę uwierzyć, że ona się nie stopi do tego ciasta. Za każdym razem się denerwuję, ale ciasto genialnie wyłazi z formy
2020/02/05 19:45:33 przez www, 1 , 3

Lubią to: ^dzierzba,
^dzierzba: [^kociaciocia] silikon, ale niektóre ciasta go za bardzo rozpychają
2020/02/05 19:49:28
^olkit: [^kociaciocia] też mam zawsze stracha, że silikonowa foremka się stopi :D a później jak wyjmuję to nie rozumiem dlaczego jest gorąca :>
2020/02/05 19:50:32
^janekr: [^kociaciocia] "Papier" silikonowy. Działa świetnie i ma zakres do 260 stopni, podczas gdy papier do 230.
2020/02/05 22:29:36