lupinka:

macie jakieś tipy na chlebek bananowy? zawsze mi pięknie wyrasta, a podczas schładzania koncertowo klapie i robi się lekki zakalec. mnie to nie przeszkadza, ale czasem chciałabym gościom, a takiego kapcia nie wypada.
2020/11/27 12:00:43 przez www, 0 , 7

^kocimokiem: [^lupinka] nigdy mi nie opadł, poszukam mojego przepisu
2020/11/27 12:05:42
^lafemmejuriste: [^lupinka] Ja robię wg [www.kwestiasmaku.com] i nigdy nie oklapł.
2020/11/27 12:06:10
^kocimokiem: [^lupinka] robę z tego przepisu, nigdy nie opadł, [www.mojewypieki.com]
2020/11/27 12:06:21
^scarbossa: [^lupinka] ja robię z tego przepisu i tez nie jest klapnięty [www.mojewypieki.com]
2020/11/27 12:08:54
^zarzyczka: [^lupinka] ja piekę z przepisu Sophie Dahl i RAZ mi oklapł, RAZ. Jestem wciąż w szoku, ale obstawiam zbyt dużo bananów albo zbyt dojrzałe. Może spróbuj dawać ciut więcej mąki?
2020/11/27 12:11:52
^ochdowuja: [^lupinka] [www.bbcgoodfood.com] zawsze robie z tego (ino bez polewy), ani razu mi nie opadl
2020/11/27 12:12:41
^agba: [^lupinka] nigdy nie mam zakalca. Przepis wg Sophie Dahl na mące orkiszowej. Tylko cukru nie daję albo wcale albo łyżkę brązowego.
2020/11/27 18:39:48