zarzyczka: [^lupinka] ja piekę z przepisu Sophie Dahl i RAZ mi oklapł, RAZ. Jestem wciąż w szoku, ale obstawiam zbyt dużo bananów albo zbyt dojrzałe. Może spróbuj dawać ciut więcej mąki? |
|
2020/11/27 12:11:52 przez www, 1 ♥, 3 ∅ |
Lubią to: ^lafemmejuriste, ♥
^cloudy: [^zarzyczka] albo proszku do pieczenia więcej? czy tam czegoś? Albo więcej ciepła od dołu?
2020/11/27 12:14:26
2020/11/27 12:14:26
^lafemmejuriste: [^zarzyczka] Tak, banan bananowi nierówny jednak. Ten przepis z KW ma dużo więcej jajek, niż z Moich Wypieków i Sophie Dahl, to może pomóc, podobnie jak proszek do pieczenia?
2020/11/27 12:15:21
2020/11/27 12:15:21
^lupinka: [^zarzyczka] ja też SD albo ten wg SD od Whiteplate. nie wiem, może muszę mu dać porządnie wystygnąć, zanim wyciągnę do pożarcia. tylko nigdy mi się nie udaje dotrwać do tego momentu...
2020/11/27 12:34:39
∅
2020/11/27 12:34:39