deli: [^kociaciocia] Szpinak poddusić z dużą ilością czosnku, dodać śmietanę, a po przestudzeniu 1-2 jajka. Wymieszać w naczyniu żaroodpornym z makaronem świderki i startym ostrym serem, po wierzchu posypać jeszcze serem. |
|
2016/10/16 16:09:18 przez www, 2 ♥, 3 ∅ |
^deli: [^deli] Zapiekać w odkrytym naczyniu w temperaturze 200-220 stopni do zrumienienia sera. Jeśli szpinak jest mrożony i wodnisty, przed duszeniem odsączyć. Proporcje z głowy.
2016/10/16 16:09:55
2016/10/16 16:09:55
^anntosia: [^deli] ej telefon obśliniłam! Szczucie jedzeniem powinno być zakazane konwencją Genewska!
2016/10/16 16:17:54
2016/10/16 16:17:54
^kociaciocia: [^deli] Dzięki, wyrzucę śmietanę i powinno być doskonałe. I wszystkie składniki mam w domu.
2016/10/16 16:21:16
∅
2016/10/16 16:21:16