deli:

[^kociaciocia] Szpinak poddusić z dużą ilością czosnku, dodać śmietanę, a po przestudzeniu 1-2 jajka. Wymieszać w naczyniu żaroodpornym z makaronem świderki i startym ostrym serem, po wierzchu posypać jeszcze serem.
2016/10/16 16:09:18 przez www, 2 , 3

Lubią to: ^robmar, ^elfette,
^deli: [^deli] Zapiekać w odkrytym naczyniu w temperaturze 200-220 stopni do zrumienienia sera. Jeśli szpinak jest mrożony i wodnisty, przed duszeniem odsączyć. Proporcje z głowy.
2016/10/16 16:09:55
^anntosia: [^deli] ej telefon obśliniłam! Szczucie jedzeniem powinno być zakazane konwencją Genewska!
2016/10/16 16:17:54
^kociaciocia: [^deli] Dzięki, wyrzucę śmietanę i powinno być doskonałe. I wszystkie składniki mam w domu.
2016/10/16 16:21:16