srebrna:

Niby słabej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy, ale chlebek pieczony w piekarniku, który umi 300 stopni ma różne przewagi nad takim z piekarnika, który umi max 250. Skórka. SKÓRKA.
2017/01/08 00:37:23 przez www, 3 , 3

Lubią to: ^kulkacurly, ^dzierzba, ^janekr,
^srebrna: [^srebrna] Mąż upiekł już piąty czy szósty chleb w nowym piekarniku, tym razem biały. Skórka CHRUPIE. Jest prawie doskonały (ale nieco plaskaty).
2017/01/08 00:40:19
^boni01: [^srebrna] No. Mamy tu standardowy elektryk, normalny, działa; ale w PL został wypasiony, 350st. z programami do pizzy i chleba, itd. Czasem fajnie byłoby się pobawić.
2017/01/08 01:29:53
^janekr: [^srebrna] Ha ha, 350. Do naszego chleba (żytni na zakwasie) potrzeba 250. Z przyczyn lokalowych mamy kombo: mikrofala + termoobieg. Ile się naszukaliśmy, zanim znaleźliśmy termoobieg sięgający choćby tych głupich 250 stopni.
2017/01/08 13:16:08