 |
deli:
Od nastu lat robiłam polewę czekoladową na bazie śmietany 18% z Piątnicy. I była super. Niestety, zmienili recepturę, teraz jest to śmietana z żywymi kulturami bakterii, polewa przestała się udawać - jest za rzadka. |
|
2016/12/03 20:27:59 przez www, 0 ♥, 3 ∅
|
^
malalai: [
^deli] biedrowa smietane 18 polecam. do polewy nie uzywalam bo nigdy polewy nie robilam, ale do innych rzeczy uzywam i piatnica juz dluzszy czas temu sie spsula
2016/12/03 20:30:42
^
robmar: [
^deli] a to pewnie dotąd była z jakimiś zagęstnikami? bo bez tego śmietana nie ma szansy być gęsta, jeśli jest sterylna, afaik
2016/12/03 20:44:40
^
kociaciocia: [
^deli] skojarzyło mi się natychmiast e skrzatami szczającymi do mleka. Na podstawie Twojego przepisu wymodziłam sobie polewę kawową, czyli też pewnie popłynie :(
2016/12/03 20:54:38
∅