gammon82:

[^daromar] standardowe sposoby uzdatniania - przerobić na kruszon / sangrię / grzańca
2019/07/13 20:08:06 przez www, 0 , 6

^gammon82: [^daromar] [^gammon82] albo na marynatę do gotowania czegoś
2019/07/13 20:08:37
^daromar: [^gammon82] widzę że mówię do specjalisty :)
2019/07/13 20:10:34
^sithian: [^gammon82] Dostaliśmy kiedyś takie ą ę wytrawne chilijskie. Pić się tego nie dawało, ale grzaniec był zajebisty ♡
2019/07/13 20:14:29
^daromar: [^gammon82] przy okazji co to ten kruszon? Trzeba się edukować :)
2019/07/13 20:15:22
^daromar: [^gammon82] o już widzę, tego nie znałem
2019/07/13 20:16:26
^janekr: [^gammon82] Kruszon robił Tatuś Muminka na festyn.
2019/07/13 20:32:40