shigella: [^kociaciocia] składniki odżywcze z uszkodzonych przez zamrażanie komórek stają się lepiej dostępne, a bakterie wcale nie wyginęły i łatwiej im się namnożyć |
|
2020/09/09 23:57:09 z 'Helsinki' przez m.blabler, 5 ♥, 3 ∅ |
^shigella: [^shigella] a w trakcie ponownego zamrażania nadal sie mrożą i wytwarzają toksyny
2020/09/09 23:58:58
2020/09/09 23:58:58
^kouma: [^shigella] Właśnie też słyszałem "bo bakterie". Teraz znam więcej szczegółów.
2020/09/09 23:58:59
2020/09/09 23:58:59
^kociaciocia: [^shigella] Nie wiedziałam, że mrożenie niszczy komórki. To nie wpływa na wartość odżywczą jedzenia?
2020/09/10 08:45:50
∅
2020/09/10 08:45:50